Genieten op Buitenplaats Beekhuizen

Terwijl ons dagelijks leven steeds drukker en hectische wordt, zijn we ook meer op zoek naar rust en vrije tijd. Op Buitenplaats Beekhuizen geniet je van een rustige omgeving in de natuur in dezelfde luxe en comfort zoals thuis. Fiets naar de steden in de omgeving of ga de natuur in voor een wandeling door de heide, het bos of over de verschillende heuvels. De hond mee? Geen probleem, Buitenplaats Beekhuizen biedt verschillende wandelroutes voor jou en je hond, waaronder ook verschillende hondenloslooproutes. Zo ben je nooit alleen en is er altijd ruimte voor je maatje. 

Buitenplaats Beekhuizen

Luxe in de Natuur

Op Buitenplaats Beekhuizen hebben we goed voorziene accommodaties waaronder de pods, lodgetenten en forest cabins. Deze uitgerust met een eigen douche, eigen slaapruimtes en soms zelfs met een eigen privé hot tub. Zeker geen overbodige luxe voor de stelletjes en gezinnen. De lodgetenten zijn ook nog eens in het bezit van een kinderspeelhoek. Ideaal voor ouders die even bij willen komen.

Als dit nog niet voldoende is om even bij te komen dan bevinden zich in de omgeving van  Buitenplaats Beekhuizen verschillende sauna en wellnessresorts om tot adem te komen. Het kan overigens ook helpen om de natuur in te gaan voor een hardlooprondje, even paardrijden of mountainbiken door de bossen. Voor de liefhebbers zijn er ook een tennis- en golf centrum te vinden in de nabije omgeving. Onze wandel en fietsroutes zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren wandelaars en fietsers. Hierdoor blijft het aanbod van  Buitenplaats Beekhuizen voor iedereen geschikt en hoeft het geen uitdaging te zijn om tot rust te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *