Neem de hond mee op vakantie

Ga je op vakantie en heb je een hond dan moet de trouwe viervoeter natuurlijk ook mee, zonder je hond is het geen vakantie. Een vakantiehuisje  Zeeland met hond kun je huren en maximaal twee huisdieren meenemen, om ervoor te zorgen dat je trouwe vriend zich direct thuis voelt ligt er wat lekkers voor de hond klaar bij aankomst. De bungalow die je reserveert is natuurlijk huisdiervriendelijk, de hond heeft ook recht om ook een prettige vakantie hebben net als zijn baasjes.

Heerlijk genieten met de hond

Wanneer je een vakantiehuisje Zeeland met hond huurt, is er ook voor de hond voldoende te beleven. Je kunt in de omgeving van het park heerlijk wandelen met de hond, omdat er meer dan voldoende groen aanwezig is. Je kunt ook met de hond naar het strand, misschien vindt de hond het wel lekker om even een duik in de zee te nemen. Maar in de omgeving zijn er nog verschillende prachtige natuurgebieden waar je de hond kunt laten rennen, de hond heeft ook een geweldige vakantie daar zijn we zeker van.

vakantiehuisje zeeland met hond

Hondvriendelijke bungalows

Wat is er fijner dan de hond ook bij je huisje lekker vrij te laten zodat deze in de tuin kan snuffelen, wil je als baasje ook ongestoord genieten dan is een vakantiehuisje Zeeland met hond perfect. Het is namelijk mogelijk om de tuin te laten omheinen, zodat de hond lekker ongestoord kan snuffelen en spelen in de tuin. Zo kun je als baasjes van de hond ook ongestoord vakantie vieren zonder ieder moment naar de hond om te hoeven kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *