We kunnen weer naar het buitenland, Turkije?

Na lang wachten is het nu weer mogelijk om op een relatief veilige manier naar het buitenland te reizen. Door de wereldwijde pandemie die is ontstaan door het corona virus, was het een tijdje even niet zo verstandig om naar het buitenland op reis te gaan. Nu alles weer een beetje de goede kant op lijkt te gaan, kiezen veel mensen er weer voor om naar het buitenland te gaan voor een welverdiende vakantie deze zomer. Er zijn altijd veel bekende opties waar Nederlanders maar wat graag naartoe gaan. Meestal blijven wij Nederlanders wel binnen Europa, maar toch vinden we het vaak fijn om op zoek te gaan naar de warmte en veel zon. Hierdoor blijven er veel verschillende mogelijkheden over waaruit we kunnen kiezen deze vakantie. Dus wat heeft jouw voorkeur voor deze zomer?

 

Turkije 

Turkije is een van de landen waar veel Nederlanders graag naartoe gaan. Vooral in de zomer is het in Turkije heerlijk warm met een stralende zon die de hele dag op de huid kan schijnen. Daarnaast zijn veel locaties in Turkije van diverse gemakken voorzien, waardoor een reis naar Turkije in de meeste gevallen echt als een vakantie zal voelen. Er zijn meerdere manieren om naar dit land af te reizen. Sommige mensen kiezen er zelfs voor om met de auto naar Turkije te gaan en er een roadtrip door Europa van te maken. Toch zullen de meeste vakantiegangers en reizigers kiezen voor vliegen naar Turkije. Dit zal een stuk sneller gaan en uiteindelijk is het toch de vakantiebestemming waarvan je zal gaan willen genieten. Turkije is echter een groot land, waardoor er veel plekken zijn die bezocht kunnen worden voor de vakantie. Zo kan er gekozen worden voor de stad Antalya met een strand, maar veel mensen kiezen toch ook voor Istanbul.

 

Istanbul

Uiteindelijk hoeft Istanbul natuurlijk niet eens de eindbestemming van de reis in Turkije te zijn, maar in veel gevallen is het goed mogelijk dat je in deze wereldstad met het vliegtuig terecht zal komen. Het vliegveld van Istanbul is door de ligging dan ook een waar metropool. Op dit internationale vliegveld komen dagelijks vliegtuigen uit alle hoeken van de wereld aan. Tijdens de reis naar Turkije is het altijd aan te raden om deze prachtige stad te bezoeken, dus het is zeker geen slecht idee om Istanbul tickets te boeken. Je bent vanaf het vliegveld al in dit prachtige centrum na een taxirit van iets meer dan een half uur. Dit is dan ook een goede manier om jouw vakantie te starten in Turkije. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *